Zoek
Cannelloni met spinazie
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g diepgevroren spinazie
1 doos ricottakaas
2 eieren
1 bokaal tomatensaus Bertolli Siciliana
geraspte kaas
muskaatnoot
zout
peper
1 ajuin
2 à 3 teentjes look
Bereiding
1
Stoom de spinazie
2
Voeg de ricotta, de geklutste eieren, de muskaatnoot, het zout en de peper toe en vul de cannelloni met dit mengsel.
3
Voor de saus: bak de ajuin en look goudgeel aan, voeg de tomatensaus toe. Breng op smaak met peper en zout en giet het over de cannelloni.
4
Laat 25 minuten garen in een oven van 180°.
Cannelloni met spinazie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met wintergroenten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept