Spaghetti Bolognese

4
65 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie in een pan. Voeg de ajuin toe en bak 3 minuten.
  • 2 Voeg de knoflook, de wortel, de bleekselder en de pancetta toe en fruit alles tot de ingrediënten bruin beginnen te worden.
  • 3 Voeg het gehakt toe en bak alles op een hoog vuur tot het vlees bruin is.
  • 4 Roer de tomatensaus, de oregano en de rode wijn erdoor en breng het geheel aan de kook. Draai het vuur lager en laat de saus 45 minuten zachtjes koken.
  • 5 Roer de tomatenpuree erdoor en breng de saus op smaak met peper en zout.
  • 6 Kook de spaghetti beetgaar. Laat de pasta goed uitlekken.
  • 7 Doe de spaghetti in een schaal en giet de Bolognesesaus erover. Meng alles goed en serveer het gerecht warm.

Spaghetti Bolognese is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept