Zoek
Spaghetti Carbonara
6
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g spaghetti
180 g philadelphia naturel
2 stuks eierdooiers
250 g spek/ham reepjes
3 takjes platte peterselie
300 ml groentebouillon
Bereiding
1
De spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Bak de spek/hamreepjes aan in een grote pan.
2
Meng in een andere pan de Philadelphia Naturel met de eierdooiers.
3
Laat de gekookte pasta uitlekken. Voeg de groentebouillon bij de spek/hamreepjes, voeg er de pasta aan toe en meng het geheel.
4
Voeg daaraan het mengsel van eierdooiers met Philadelphia toe en roer goed om.
5
Verdeel in 6 porties en garneer met de peterselie en Parmezaanse kaas.
Spaghetti Carbonara is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept