2 Indien je verse of diepgevroren erwten gebruikt: laat de erwtjes meekoken met de pasta. Indien je erwten uit blik gebruikt: laat ze uitlekken.
3 Snij ondertussen de kippefilets in stukjes (ongeveer 3x3 cm) en bak deze goudbruin langs alle kanten met een weinig boter. Kruid naar smaak met peper en tijm.
4 Schep de stukjes kip in een vuurvaste schotel.
5 Wanneer de pasta en erwtjes klaar zijn, giet je ze af en laat je ze even uitlekken.
6 Giet daarna de pasta en erwtjes over de kip in de vuurvaste schotel.
7 Los het bouillonblokje op in 400 ml water.
8 Neem de pan waarin de kip gebakken is en schraap het aanbaksel los met een beetje van de groentebouillon.
9 Meng 1 potje kruidenkaas hieronder en voeg ook de rozijnen toe. Meng tot je een glad mengsel bekomt.1
0 Voeg afwisselend wat van de groentebouillon en de potjes kruidenkaas toe tot je een gladde saus bekomt. 1
1 Schenk de saus over de vuurvaste schotel. 1
2 Strooi de gemalen kaas hier over.1
3 Bak gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.