Tagliatelle met champignons en gerookte ham

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle gaar in ruim water. Giet af en laat uitlekken.
  • 2 Pel de knoflook en snipper hem fijn. Snijd de prei in dunne ringen en de champignons in plakjes.
  • 3 Stoof de groenten met de Solo in een kookpan. Schenk er de bouillon over. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen op een laag vuur. Voeg er dan de kruiden, de roomkaas en de melk aan toe.
  • 4 Snijd de ham in fijne reepjes en doe die bij de saus. Breng op smaak met peper. Meng de tagliatelle met de saus.

Tagliatelle met champignons en gerookte ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept