Vegatarische spagetti bolognaise

1
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Snij de selder en de wortel in schijfjes en de champignons in kwartjes.
  • 2
  • 2Los 1 blokje vetarme groentebouillon op in 1dl water.
  • 3
  • 3Versnipper de ui en de look fijn en fruit enkele minuten in 1 eetlepel olie.
  • 4
  • 4Voeg de schijfjes wortel en selder toe.
  • 5
  • 5Voeg vervolgens de partjes champignon toe en laat alles even verder stoven.
  • 6
  • 6Voeg de tomatenblokjes en de tomatenpuree toe.
  • 7
  • 7Giet de groentebouillon bij de saus.
  • 8
  • 8Kruid met oregano, peper en zout.
  • 9
  • 9Plaats een deksel op de pan en laat nog 10 minuten sudderen op een laag vuurtje.1
  • 0 1
  • 0Kook de volkoren spaghetti gaar in licht gezouten water.1
  • 1 1
  • 1Bak het vegetarisch gehakt in 1 eetlepel vetstof.1
  • 2 1
  • 2Voeg het vegetarisch gehakt bij de saus en roer alles goed onder elkaar.1
  • 3 1
  • 3Werk de spaghetti bolognaise af met een beetje Parmezaanse kaas en verse basilicum.

Vegatarische spagetti bolognaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snel gemaakte spaghetti bolognaise met basilicum
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne bolognaise met basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta bolognaise uit de oven
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognaise saus 2
0 min
Bekijk recept

Vegatarische Spinazietaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Camenberttaartjes -2-
Bekijk recept
Tomatenbonen Met Aardappelen
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept