Zoek
Vegatarische spagetti bolognaise
1
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr champignons
1 blokje groentebouillon
1 theelepel gedroogde oregano
1 teentje look
1 eetlepel Parmezaanse kaas
100 gr selder
100 gr tomatenblokjes uit blik
1 ui
1 eetlepel tomatenpuree
verse basilicum
100 gr vegetarisch gehakt
80 gr volkoren spagette
2 eetlepels vetstof
50 gr wortel
Bereiding
1
1
Snij de selder en de wortel in schijfjes en de champignons in kwartjes.
2
2
Los 1 blokje vetarme groentebouillon op in 1dl water.
3
3
Versnipper de ui en de look fijn en fruit enkele minuten in 1 eetlepel olie.
4
4
Voeg de schijfjes wortel en selder toe.
5
5
Voeg vervolgens de partjes champignon toe en laat alles even verder stoven.
6
6
Voeg de tomatenblokjes en de tomatenpuree toe.
7
7
Giet de groentebouillon bij de saus.
8
8
Kruid met oregano, peper en zout.
9
9
Plaats een deksel op de pan en laat nog 10 minuten sudderen op een laag vuurtje.1
0
1
0
Kook de volkoren spaghetti gaar in licht gezouten water.1
1
1
1
Bak het vegetarisch gehakt in 1 eetlepel vetstof.1
2
1
2
Voeg het vegetarisch gehakt bij de saus en roer alles goed onder elkaar.1
3
1
3
Werk de spaghetti bolognaise af met een beetje Parmezaanse kaas en verse basilicum.
Vegatarische spagetti bolognaise is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Snel gemaakte spaghetti bolognaise met basilicum
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne bolognaise met basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta bolognaise uit de oven
80 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognaise saus 2
0 min
Bekijk recept
Vegatarische Spinazietaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Camenberttaartjes -2-
Bekijk recept
Tomatenbonen Met Aardappelen
0-10 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept