- Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar en"},{"@type":"HowToStep","text":"2. giet af"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Kook bloemkoolroosjes in weinig water met zout 2-3 min (echt niet langer anders zijn de bloemkoolroosjes papperig)"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Giet bloemkool af en laat groente goed uitlekken"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Verhit in een wok de olijfolie. Bak de bloemkoolroosjes al omscheppend in 3-4 min knapperig gaar. Voeg de knoflook met de crème fraiche, het basilicum en zout en peper naar smaak toe."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Schep de pasta met de helft van de kaas door de bloemkool en verwarm het geheel nog 1 min."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Schep de pasta in 4 kommen of diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas. "},{"@type":"HowToStep","text":"8. Super lekker vegetarisch gerechtje!"}],"recipeYield":"4 "}