Vlinderpasta met gerookte zalm en asperges

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de asperges beetgaar en snijd in schuine stukken. Kook de pasta eveneens al dente. Houd beiden warm.
  • 2 Stoof de ajuinsnippers glazig in de boter. Voeg een scheut witte wijn toe en laat even inkoken. Room bijvoegen en laten indikken. Kruiden met pezo. Afwerken met de peterselie of dille.
  • 3 Serveer de pasta in een diep bord. Schik hierover de zalmreepjes en aspergestukken. Nappeer de roomsaus erover en garneer met een takje dille of peterselie.

Vlinderpasta met gerookte zalm en asperges is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta Olanda
30 min-
Bekijk recept
Lauwwarme tonijnsalade met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met asperges en gerookte kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept