Spirelli alla Villana

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spirelli al dente. Hak d zongedroogde tomaten fijn. Snij het onderste, harde deel van de asperges, spoel se en snij in stukken van +/- 3 cm. Snij de rauwe ham in reepjes.
  • 2 Fruit ham, aspergestukjes en knoflook in hete olie. Blus met de bouillon en laat met het deksel op zo'n 5 min. pruttelen.
  • 3 Roer de olijven, tomaten en kruiden erdoor.
  • 4 Serveer de spirelli in een diep bord. Schik het aspergemengsel erover. Kruid met peper en garneer met takjes oregano.
  • 5 Serveer warm of koud.

Spirelli alla Villana is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Ziltige zeesalade met amandelmayonaise
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Courgettegratin met bolognesesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme salade van pasta met gebraden kip en nectarines
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spirelli met groene asperges, kerstomaten en tijgergarnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept