Pasta met tomaat en paprika

3
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snijd de paprika en tomaat in blokjes.
  • 2 Fruit de knoflook en de ui op laag vuur in de olie. Voeg daarna de spekjes toe.
  • 3 Voeg de tomaten, paprika, verse italiaanse kruiden, peper en zout toe. Bak deze kort mee en laat vervolgens op laag vuur het 20 minuten zachtjes doorkoken.
  • 4 Kook ondertussen de pasta beetgaar.
  • 5 Giet de pasta af en bewaar een klein beetje kookvocht. Voeg dit kookvocht samen met de pesto toe aan het tomatenmengsel.
  • 6 Verdeel vervolgens de pasta en het tomatenmengsel over de borden. Strooi eventueel hierover wat geraspte kaas.

Pasta met tomaat en paprika is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept