Lasagne met gegrilde kalkoen, olijven

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Was en halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de parika’s in reepjes. Pel de uien en snijd ze in ringen. Halveer de olijven. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes. Verhit 2 el olie van de tomaten en bak hierin de reepjes paprika en uiringen gedurende 3 min. op een hoog vuur. Voeg de olijven en zongedroogde tomaten toe. Meng de pastasaus met 1 dl koud water. Bedek de bodem van een ingevette ovenschaal (ca. 1½ l inhoud) met een dunne laag pastasaus, wat van het paprikamengsel, een paar plakjes kalkoen, weer wat saus en wat geraspte kaas. Bedek met een laagje lasagnevellen. Schep daar een laagje saus op (zodat de lasagne goed bedekt is), wat van het paprikamengsel, plakjes kalkoen, weer wat saus en geraspte kaas. Bedek met lasagnevellen. Herhaal tot alles op is en eindig met plakjes kalkoen, een laag saus, wat van het paprikamengsel en geraspte kaas. Laat de lasagne in de hete oven gedurende ca. 30 min. gaar en goudbruin worden. Schep de lasagne aan tafel op de borden.

Lasagne met gegrilde kalkoen, olijven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept