Lombardische ravioli met doperwtjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de doperwtjes de laatste 5 minuten mee. Giet het mengsel af.
  • 2 Verhit ondertussen de Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar in een ruime koekenpan en bak de plakjes ontbijtspek zachtjes bruin. Leg ze op keukenpapier en breek ze in stukjes. Kook de pastasaus 5 minuten op een matig vuur. Meng de saus met de pasta en doperwtjes, breng eventueel verder op smaak met wat zout en peper.
  • 3 Schep de pasta in 5-6 warme diepe borden en bestrooi met de stukjes ontbijtspek en de Parmezaan.

Lombardische ravioli met doperwtjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriecouscous met zoete paprika en gegrilde kiphaasjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cazuela de pollo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept