Toscaanse spaghetti met rundergehakt, zachte kool

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de spitskool in brede repen. Kook ze gedurende 10 minuten in ruim kokend water. Afgieten en goed laten uitlekken. Kook de spaghetti ondertussen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af. Hak de amandelen in grove stukjes.
  • 2 Verhit de Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar in een ruime hapjespan en bak het gehakt 5 minuten al roerende met een vork of spatel, zodat het gehakt in stukjes wordt verdeeld. Bak de amandelen vervolgens 3 minuten mee. Voeg de kool en de pastasaus toe en verwarm de saus nog 5 minuten op een matig vuur.
  • 3 Verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden en schep de pastasaus erop. Haal de blaadjes basilicum van de steel, scheur ze in grove stukken en strooi ze er direct over.

Toscaanse spaghetti met rundergehakt, zachte kool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept