1 Snijd de spitskool in brede repen. Kook ze gedurende 10 minuten in ruim kokend water. Afgieten en goed laten uitlekken. Kook de spaghetti ondertussen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af. Hak de amandelen in grove stukjes.
2 Verhit de Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar in een ruime hapjespan en bak het gehakt 5 minuten al roerende met een vork of spatel, zodat het gehakt in stukjes wordt verdeeld. Bak de amandelen vervolgens 3 minuten mee. Voeg de kool en de pastasaus toe en verwarm de saus nog 5 minuten op een matig vuur.
3 Verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden en schep de pastasaus erop. Haal de blaadjes basilicum van de steel, scheur ze in grove stukken en strooi ze er direct over.
Toscaanse spaghetti met rundergehakt, zachte kool is een recept van Solo Open Kitchen