Grote tortellini met pesto ‘ragout’ van biefstuk

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Maak de paddenstoelen schoon en snijd de grote in stukjes. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een ruime koekenpan en roerbak de biefstukreepjes gedurende 3 minuten. Voeg de paddenstoelen, de prei en de kappertjes toe en bak ze 1 min. mee. Voeg de pesto en de kookroom toe, breng het geheel aan de kook en laat alles 2 min. zachtjes pruttelen. Verdeel de helft van de rucola over 2 warme diepe borden. Verdeel de tortellini erover. Schep de pesto“ragout” in het midden en strooi de rest van de rucola erover.

Grote tortellini met pesto ‘ragout’ van biefstuk is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta peperonata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept