Fijne tagliatelle met Pecorinokaas & knoflooksaus

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de fijne tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Snijd de kipfilet in plakjes. Was en halveer de prei in de lengte en snijd de helften in lange smalle reepjes. Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan of wok en bak de preireepjes gedurende 3 min. tot ze goudbruin zijn. Voeg de gerookte kipplakjes en de pastasaus toe en kook de saus op een matig vuur gedurende 5 minuten. Verdeel de tagliatelle over 2 warme diepe borden, schep de saus erop en bestrooi royaal met (versgemalen) zwarte peper en druppel er eventueel wat extra olijfolie over.

Fijne tagliatelle met Pecorinokaas & knoflooksaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept