Panzanella salade

6
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet de pasta af en spoel af met koud water. Snijd ondertussen het ciabattabrood in blokjes en meng met de Robusto extra vergine olijfolie en de balsamicoazijn. Leg de broodblokjes op een bakplaat en bak ze in de oven tot ze knapperig en goudbruin zijn.
  • 2 Snijd de tomaat, de paprika en de rode ui in stukken en meng ze met de pasta, de olijven en het brood. Roer daar vervolgens de gehakte kruiden door.
  • 3 Meng de ingrediënten voor de dressing en giet over de salade. Voeg eventueel nog wat peper en zout toe.

Panzanella salade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Panzanella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella met mosselen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept