Tagliatelle met gamba’s

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de radicchio en de ijsbergsla in dunne repen. Kook de pasta ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verwarm de Gentile extra vergine olijfolie in een wok en roerbak de gamba’s met de repen radicchio en ijsbergsla ongeveer 5 minuten. Blus met de cognac en laat de alcohol verdampen. Giet er vervolgens de kookroom bij en breng de saus op smaak met zout en peper.
  • 3 Meng de pasta met de saus en serveer het gerecht in een grote schaal.

Tagliatelle met gamba’s is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse couscous met gemarineerde gamba’s
1 uur-
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept