Rotelle met pittige tomatensaus

25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in twee pannen ruim water met een snuifje zout aan de kook. Kook in de ene pan de pasta ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking en blancheer in de andere pan de broccoliroosjes. Spoel de broccoli af met koud water zodat de roosjes mooi groen blijven.
  • 2 Snijd ondertussen de rode peper in fijne ringetjes. Haal eerst de zaadlijsten en zaadjes eruit als je niet van pikant houdt. Verwarm in een pan de pastasaus op een zacht vuur. Roer er de uitgeperste teen knoflook en de gehakte rode peper door. Laat de pastasaus zo 10 minuten sudderen.
  • 3 Voeg de garnalen en de broccoli toe zodra de pastasaus warm is. Roer als laatste de peterselie erdoor, maar houd een klein beetje apart. Giet de pasta af en schep ze door de saus. Serveer het gerecht in diepe borden en garneer de pasta met de rest van de peterselie.

Rotelle met pittige tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rotelle met lauwwarme tomaatsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta broccoli e salsiccia
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ham En Boontjes Macaronipot
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Met Krab En Garnaaltjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept