Rigatoni met pikante tomatensalsa, kip en limoen

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta in ruim kokend water ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosuitjes in grove stukken en de ui en de kipfilet in blokjes.
  • 2 Bak de kip in een koekenpan gaar met een scheutje extra vergine olijfolie, het uitgeperste teentje knoflook, het limoensap en de tijm. Breng op smaak met zout en peper, voeg de tomatensaus toe en laat 10 minuten sudderen. Voeg vlak voor het einde de fijngesneden basilicum toe.
  • 3 Schep de pastasaus door de afgegoten pasta en warm samen nog heel even door op een laag vuur. Serveer de pasta in diepe borden en strooi de Parmezaanse kaas erover.

Rigatoni met pikante tomatensalsa, kip en limoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept