Pastasalade Caprese met tomaat

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af, spoel met ruim koud water en laat goed uitlekken en afkoelen.
  • 2 Doe de balsamicoazijn samen met de suiker in een steelpannetje en laat samen zachtjes inkoken tot een niet te dikke stroop.
  • 3 Was de tomaten en snijd ze in partjes. Scheur de mozzarella in stukjes en scheur de basilicum grof. Meng de tomaten met de mozzarella door de pasta. Roer daarna voorzichtig de balsamicostroop erdoor en garneer het gerecht met basilicum.

Pastasalade Caprese met tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept