Penne met salami, tomaat, olijven en cheddarkaas

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de salami in blokjes en de tomaten in partjes. Rasp de kaas.
  • 2 Bak de salamiblokjes in een droge koekenpan tot ze krokant zijn. Doe er dan de gesneden tomaten, de olijven en de pastasaus bij en laat de saus 8 tot 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • 3 Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer elk bord met wat geraspte kaas.

Penne met salami, tomaat, olijven en cheddarkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
New York hamburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
XL-burger met gegrilde ui en cheddar
31 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaans gevulde courgette
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept