Pasta Bolognese met spinazie en champignons

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en versnipper de ui. Ontdooi de spinazie. Maak de champignons schoon en halveer ze.
  • 2 Verwarm de vloeibare margarine in een pan. Fruit er de gesnipperde ui en het gehakt in en voeg daarna de spinazie toe. Roerbak een paar minuten en doe er vervolgens de champignons bij. Breng het mengsel op smaak met wat zout en peper, voeg de pastasaus toe en laat de saus gedurende 8 tot 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • 3 Schep de pasta door de saus en verdeel het gerecht over 4 borden. Garneer elk bord met wat geraspte kaas.

Pasta Bolognese met spinazie en champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept