Tagliatelle met rundvlees, wortel en witte selder

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en versnipper de ui. Snijd de wortel in reepjes en de witte selder in plakjes. Hak de peterselie fijn.
  • 2 Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de rundvleesreepjes goudbruin. Doe er vervolgens de ui, de winterwortel en de witte selder bij en roer de groenten goed om. Voeg dan de pastasaus toe en laat de saus 8 tot 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • 3 Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer het gerecht met wat fijngesneden peterselie.

Tagliatelle met rundvlees, wortel en witte selder is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept