Tagliatelle met geroosterde paprika &

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Verdeel de tonijn in stukjes.
  • 2 Verwarm de pastasaus. Voeg de tonijn toe en verwarm nog 2 min. Snijd de blaadjes basilicum in reepjes. Meng de tagliatelle met de saus.
  • 3 Verdeel de tagliatelle over 2 warme diepe borden en bestrooi het gerecht met de basilicum. Serveer de salade erbij.
  • 4 * Gemengde salade met rucola: besprenkel ca. 80 g gemengde salade met rucola met 1 el Bertolli Olijfolie Classico en 1½ tl balsamicoazijn. Bestrooi de salade met wat zout en peper en eventueel met nog wat croutons.

Tagliatelle met geroosterde paprika & is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept