1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Verdeel de tonijn in stukjes.
2 Verwarm de pastasaus. Voeg de tonijn toe en verwarm nog 2 min. Snijd de blaadjes basilicum in reepjes. Meng de tagliatelle met de saus.
3 Verdeel de tagliatelle over 2 warme diepe borden en bestrooi het gerecht met de basilicum. Serveer de salade erbij.
4 * Gemengde salade met rucola: besprenkel ca. 80 g gemengde salade met rucola met 1 el Bertolli Olijfolie Classico en 1½ tl balsamicoazijn. Bestrooi de salade met wat zout en peper en eventueel met nog wat croutons.
Tagliatelle met geroosterde paprika & is een recept van Solo Open Kitchen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)