1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af. Was de citroen. Rasp de citroenschil op een fijne rasp. Pers de helft van de citroen uit. Halveer de andere helft. Verkruimel de cornflakes. Meng ze in een diep bord met de citroenrasp.
2 Bestrooi de visfilets aan beide kanten met wat zout en besprenkel ze met citroensap. Haal de visfilets eerst door het ei en vervolgens door de cornflakes, zodat ze er mee bedekt zijn. Leg ze op een bord. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan. Bak de visfilets aan beide kanten bruin en gaar in 6-8 min., afhankelijk van de dikte.
3 Hak ondertussen de peterselie fijn. Verwarm de pastasaus en schep de spaghetti erdoor. Verdeel de spaghetti over 2 warme borden en leg de vis ernaast met een partje citroen. Bestrooi het gerecht met de peterselie. Serveer de salade erbij.
Spaghetti met zongedroogde tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen