Open lasagne met pesto, gebakken champignons

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel de ui en snijd hem in partjes. Kook de lasagnevellen in ruim kokend water gaar in 6-8 min. Schep ze uit het water en leg ze op keukenpapier om te drogen. Kook de broccoli 3 min. in hetzelfde water. Giet de broccoli af.
  • 2 Verhit de margarine in een koekenpan en bak de plakjes ontbijtspek zachtjes uit en bruin. Leg ze op keukenpapier en breek ze in stukjes. Bak de ui 3 min. in dezelfde pan. Voeg de champignons en de broccoli toe en bak nog 3 min. Roer de pesto erdoor en verwarm 2 min.
  • 3 Leg op 2 warme borden een vel lasagne. Schep op elk een paar lepels van het champignonmengsel en strooi er wat stukjes spek over. Leg op elk weer een vel lasagne met daarop een paar lepels van het champignonmengsel en wat spek. Leg het derde lasagnevel erop en bedek het met de rest van het champignonmengsel en de spekjes. Serveer de salade erbij.
  • 4 *Tomatensalade met bieslook: halveer 100 g kerstomaatjes, besprenkel ze met 1 el Olijfolie en 1½ tl balsamicoazijn. Bestrooi ze met wat zout, wat peper en wat fijngeknipte bieslook.

Open lasagne met pesto, gebakken champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept