Fijne tagliatelle met pittige saus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Snijd de ham ondertussen in zeer smalle reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
  • 2 Verhit de margarine in een ruime koekenpan of wok en bak hierin de champignons 4 min. op een hoog vuur. Schep ze geregeld om. Voeg de hamreepjes toe en bak ze 2 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm de saus 5 min. op een matig vuur.
  • 3 Hak de peterselie fijn. Schep Ÿ van de peterselie door de saus. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden, schep de saus erop en bestrooi het gerecht met de rest van de peterselie.

Fijne tagliatelle met pittige saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept