Schnitzelenvelopjes met mozzarella

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd van het bolletje mozzarella 2 dikke plakken en snijd de rest in stukjes. Bestrijk de schnitzels aan beide kanten met pesto (ca. ½ el totaal). Leg op een helft van elke schnitzel een plak mozzarella. Vouw de andere helft van de schnitzel erover en prik met een cocktailprikkervast.
  • 2 Verhit de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de 'envelopjes' op een matig vuur aan beide kanten bruin en gaar, ca. 12 min. Keer tussentijds 2x om. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
  • 3 Maak de peultjes schoon en kook ze 4 min. in kokend water met een snufje zout. Giet af en bestrooi met wat peper. Doe de warme tagliatelle terug in de pan en schep de rest van de pesto en de stukjes mozzarella erdoor. Verdeel de tagliatelle, de peultjes en het vlees over 2 borden.

Schnitzelenvelopjes met mozzarella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept