1 Snijd van het bolletje mozzarella 2 dikke plakken en snijd de rest in stukjes. Bestrijk de schnitzels aan beide kanten met pesto (ca. ½ el totaal). Leg op een helft van elke schnitzel een plak mozzarella. Vouw de andere helft van de schnitzel erover en prik met een cocktailprikkervast.
2 Verhit de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de 'envelopjes' op een matig vuur aan beide kanten bruin en gaar, ca. 12 min. Keer tussentijds 2x om. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
3 Maak de peultjes schoon en kook ze 4 min. in kokend water met een snufje zout. Giet af en bestrooi met wat peper. Doe de warme tagliatelle terug in de pan en schep de rest van de pesto en de stukjes mozzarella erdoor. Verdeel de tagliatelle, de peultjes en het vlees over 2 borden.
Schnitzelenvelopjes met mozzarella is een recept van Solo Open Kitchen