1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de doperwtjes de laatste 5 min. mee. Giet het mengsel af. Pel ondertussen de ui en snijd hem in reepjes.
2 Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de ui 3 min. op een matig vuur. Zet het vuur hoog, voeg de garnalen toe en bak ze ca. 3 min. tot ze roze en gaar zijn. Zet het vuur laag en roer de pesto erdoor.
3 Schep de spaghetti met doperwtjes door de garnalen. Knip de bieslook erboven in kleine stukjes fijn en meng ze met de spaghetti. Verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden. Serveer de salade erbij.
4 * Komkommersalade: was en snijd een kleine komkommer in plakjes. Besprenkel de plakjes met 2 el Bertolli Olijfolie Classico, wat zout, wat peper en citroensap naar smaak. Het is ook lekker om er wat geraspte citroenschil aan toe te voegen.
Spaghetti met pesto rosso, garnalen en bieslook is een recept van Solo Open Kitchen