1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kool in smalle reepjes. Verwijder de harde stronken. Verhit 1 el Bertolli Vloeibaar in een wok en roerbak het gehakt 5 min. totdat het rul is. Giet het vocht uit de pan en roerbak de kool 5 min. mee. Voeg de Pastasaus Basilico en 1 dl koud water toe.
2 Vet een ovenschaal (ca. 2 ½ l inhoud) in met wat Bertolli Vloeibaar en bedek de bodem met een dunne laag pastasaus met gehakt en spitskool en een paar lepeltjes Quattro Formaggisaus. Bedek met een laag lasagnevellen. Herhaal tot alles op is en eindig met Quattro Formaggisaus. Bestrooi met de geraspte kaas. Laat de lasagne in de hete oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin worden.
3 Maak de dressing door de olijfolie te mengen met de azijn en meng door de salade en zet op tafel. Schep de lasagne aan tafel op de borden.
Lasagne Quattro Formaggi met gehakt is een recept van Solo Open Kitchen