Spaghetti met pecorino en knoflook

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af. Maak de asperges schoon, schil ze als het witte zijn (groene hoeven niet te worden geschild). Snijd een klein stukje van de harde onderkant van de asperges af. Snijd de asperges schuin in stukjes van ca. 3 cm. Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met wat zout en peper.
  • 2 Verhit de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de kip 5 min. op een hoog vuur. Schep de kip geregeld om. Voeg de asperges toe en bak ze 5 min. mee. Roer de pastasaus erdoor en verwarm deze in 3 min. Verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden. Schep de saus erover.

Spaghetti met pecorino en knoflook is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept