Lasagne met pecorino en knoflook

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de courgettes in dunne plakjes. Meng de pastasaus met 1 dl koud water.
  • 2 Bedek de bodem van een ingevette ovenschaal (ca. 1½ l inhoud) met een laagje courgetteplakjes, een dunne laag pastasaus, wat courgetteplakjes en wat kipreepjes. Schep er een paar tl zure room op. Bedek met een laagje lasagnevellen. Schep daar een laagje saus op (zodat de lasagne goed bedekt is). Leg daar weer plakjes courgette en wat kipreepjes op en schep er een paar tl zure room op. Bedek met lasagnevellen. Herhaal tot alles op is en eindig met een laag saus, courgette, kip en zure room.
  • 3 Laat de lasagne in de hete oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin worden. Schep de lasagne aan tafel op de borden.

Lasagne met pecorino en knoflook is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept