Papardelle met basilicum-tomatensaus

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de broccoli schoon, verdeel de bovenkant in kleine roosjes en snijd de steel in dunne plakjes. Kook de papardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli de laatste 7 min. mee. Giet het mengsel af.
  • 2 Snijd de surimi-krabsticks elk in 3 stukjes. Verwarm de saus. Voeg de surimi-krabstukjes toe en warm ze 3 min. mee. Meng de papardelle met de saus. Verdeel de pasta over 2 warme diepe borden. Serveer de salade erbij.
  • 3 * Gemengde salade met paprika: snijd een stukje rode paprika in kleine stukjes. Meng ze met 80 g gemengde salade en besprenkel de salade met 1 el Bertolli Olijfolie Classico en 1½ tl balsamicoazijn. Bestrooi de salade met wat zout en wat peper.

Papardelle met basilicum-tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met paddenstoelen en madeiraroom
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met eekhoorntjesbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met tomaat
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met kip en olijven
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept