Tagliatelle met rode pepertjes & paprikasaus

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Verwarm de pastasaus. Verdeel de roomkaas in kleine stukjes. Hak de peterselie fijn.
  • 2 Meng de tagliatelle met de pastasaus. Verdeel de tagliatelle over 2 warme diepe borden. Strooi de stukjes kaas, de peterselie en de walnoten erover. Serveer de salade erbij.
  • 3 * Groene salade met peer: schil een peer en snijd het vruchtvlees in stukjes. Meng ze met ca. 100 g groene salade. Besprenkel de salade met 1 el Bertolli Olijfolie Classico en 1½ tl balsamicoazijn. Bestrooi de salade met wat zout en peper.

Tagliatelle met rode pepertjes & paprikasaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept