Tortellini met pesto verde, kerstomaatjes en kip

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de kipkarbonaadjes met een dun laagje pesto en leg ze in een bakblikje. Maak de tomaatjes schoon en leg ze naast de kip in het bakblik. Laat de kip en tomaatjes in de hete oven in ca. 30 min. gaar worden.
  • 2 Kook ondertussen de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tortellini af. Meng de tortellini met de rest van de pesto. Schep de tomaatjes erdoor. Schep de tortellini op 4 warme borden en leg de kipkarbonaadjes ernaast. Serveer de salade erbij.
  • 3 * Groene salade: snijd een komkommer in plakjes. Haal de blaadjes sla van een krop sla los. Meng ze met de komkommer. Besprenkel de salade met 2 el Bertolli Olijfolie Classico en ½ el balsamicoazijn. Bestrooi de salade met wat peper en zout.

Tortellini met pesto verde, kerstomaatjes en kip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept