1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de kipkarbonaadjes met een dun laagje pesto en leg ze in een bakblikje. Maak de tomaatjes schoon en leg ze naast de kip in het bakblik. Laat de kip en tomaatjes in de hete oven in ca. 30 min. gaar worden.
2 Kook ondertussen de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tortellini af. Meng de tortellini met de rest van de pesto. Schep de tomaatjes erdoor. Schep de tortellini op 4 warme borden en leg de kipkarbonaadjes ernaast. Serveer de salade erbij.
3 * Groene salade: snijd een komkommer in plakjes. Haal de blaadjes sla van een krop sla los. Meng ze met de komkommer. Besprenkel de salade met 2 el Bertolli Olijfolie Classico en ½ el balsamicoazijn. Bestrooi de salade met wat peper en zout.
Tortellini met pesto verde, kerstomaatjes en kip is een recept van Solo Open Kitchen