Penne rosso met saus van verse

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de uien en snijd ze fijn. Snijd de verse tomaten in stukjes en hak de gedroogde tomaten klein.
  • 2 Verhit de vloeibare margarine en bak hierin het gehakt 5 minuten al omscheppende bruin. Voeg de uien toe en bak deze 3 minuten mee. Voeg de verse tomaten en de gedroogde tomaten toe, bak 3 minuten al roerende op een hoog vuur en laat de saus vervolgens op laag vuur 30 minuten pruttelen.
  • 3 Voeg naar smaak peper en zout toe. Kook de penne rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de Parmezaanse kaas erdoor.

Penne rosso met saus van verse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept