Penne della casa met knoflook en rucola

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de knoflook. Snijd een paar blaadjes rucola fijn.
  • 2 Verhit de vloeibare margarine in een pan en bak de knoflook 2 minuten op een laag vuur. Zet het vuur hoog, voeg de wijn toe en wacht tot de helft is verdampt.
  • 3 Zet het vuur weer laag, roer de kaas en direct daarna de penne erdoor. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  • 4 Verdeel de ongesneden rucola over 4 borden, schep de penne erop en strooi de gesneden rucola erover.

Penne della casa met knoflook en rucola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept