Spaghetti di mare

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de uien en snijd ze klein. Hak de peterselie fijn.
  • 2 Verhit de vloeibare margarine in een diepe pan en bak hierin de ui gedurende 4 minuten op een laag vuur. Roer de tomatenpuree erdoor en bak nog 2 minuten. Voeg de gezeefde tomaten toe en kook de saus 5 minuten.
  • 3 Breng op smaak met peper en zout. Was en verwijder eventueel wijd openstaande en kapotte mosselen. Voeg de mosselen aan de saus toe en laat ze met het deksel op de pan in een paar minuten gaar worden, de schelpen zijn dan open.
  • 4 Schep de spaghetti door de warme saus met mosselen. Verdeel over 4 borden en bestrooi met wat chilipeper en peterselie.

Spaghetti di mare is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane pizza met tonijn en rode ui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli frutti di mare
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept