sperziebonen en tomatenpasta

6
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar;
  • 2 Haal de bonen af en snijd ze doormidden. Kook ze 3 minuten, giet ze af en spoel ze af onder de koude kraan om de kleur op te frissen. Zet ze apart. Hak de tomaten en bewaar het sap.
  • 3 Verhit de olie in een pan. Fruit ui en knoflook hierin al roerend tot de ui bruin wordt. Strooi de suiker over de ui en bak tot die karameliseert. Voeg azijn toe; kook 1 minuut. Voeg tomaat en sap toe, basilicum, olijven en peper. Laat het mengsel zonder deksel 5 minuten pruttelen.
  • 4 Voeg de boontjes toe en laat ze doorwarmen. Garneer met basilicum en serveer.

sperziebonen en tomatenpasta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatenpasta met zoete pompoen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepersteaks met tzatziki en tomatenpasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasplank pittige kazen
10 min Snack
Bekijk recept
Romige tomatenpasta met Parmaham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept