TAGLIATELLA MET CHAMPIGNONSAUS.

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week het eekhoorntjesbrood 10 minuten in 50 ml warm water.
  • 2 Maak de paddenstoelen schoon en snijd grote exemplaren in stukken.
  • 3 Pel en snijd de knoflook.
  • 4 Snijd de pancetta in stukjes en de bosuitjes in ringetjes.
  • 5 Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar.
  • 6 Haal het eekhoorntjesbrood uit het water en snijd het fijn. Zeef het weekvocht.
  • 7 Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak alle paddenstoelen 2 minuten. Voeg de knoflook toe en bak die 2 minuten mee.
  • 8 Blus de paddenstoelen af met het weekvocht van het eekhoorntjesbrood en laat het mengsel iets inkoken.Een scheutje
  • 9 cognac maakt het extra lekker. 1
  • 0 Voeg de crème fraîche toe en breng de saus eventueel op smaak met zout en peper. 1
  • 1 Meng de tagliatelle met de saus. Schep de pasta op de borden en strooi de bosuitjes en versgeraspte Parmezaanse kaas erover.

TAGLIATELLA MET CHAMPIGNONSAUS. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatella In Room Met Kip, Champignons En Noten
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatella In Wijn-Roomsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatella Met Camembert
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatella
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept