Wokmie met kip en ananas

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kipfilets in fijne reepjes en kruid ze met kipkruiden.
  • 2 Verhit 1 eetlepel plantaardige vetstof in de wok en bak op een hoog vuur de kippenreepjes goudbruin. Haal ze uit de wok.
  • 3 Breng 1 eetlepel plantaardige vetstof in de wok en bak er gedurende 1 minuut de champignons en ananasblokjes in.
  • 4 Voeg Soubry wokmie/wokspirelli en water bij, bak 5 minuten tot het vocht volledig opgenomen is en de pasta gaar is. Indien nodig nog wat water toevoegen.
  • 5 Schep er de kippenreepjes onder en laat afgedekt 5 minuten rusten.
  • 6 Werk af met fijngesneden bieslook.
  • 7 Tip: vervang verse ananas door ananasstukjes uit blik.

Wokmie met kip en ananas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wokmie met garnalenomelet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokmie met tofu
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokmie met zoetzure omelet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokmie met chilisaus en tofukrokantjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept