Lasagne Milanese

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven op 185°C). Vet een ovenschaal in met olijfolie.
  • 2 Verdeel de broccoli in kleine roosjes, schil het bovenste gedeelte van de steel en snijd in kleine blokjes. Pel de ui en snijd in halve ringen.
  • 3 Bak in een pan zonder olie of margarine de spekreepjes op zacht vuur. Voeg daarna het gehakt toe en bak het rul. Bak de ui en broccoli 3 minuten mee. Voeg de tomatenpassata, het bouillonketeltje, de light room room en oregano toe en breng aan de kook. Laat de saus 3 minuten zachtjes doorkoken.
  • 4 Vul de ovenschaal met om en om een laagje saus en lasagnebladen. Begin en eindig met een laagje saus. Strooi als laatste de geraspte kaas erover. Bak de lasagne in het midden van de oven in 30 minuten gaar en goudbruin.

Lasagne Milanese is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept