Tagliatelle met pikant rundvlees, sluimerwtjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.
  • 2 Pel en snipper de knoflook. Hak de rode peper fijn. Snijd de tomaten in stukjes.
  • 3 Verhit de margarine in een wok of braadpan en roerbak de rode peper en knoflook gedurende 1 minuut. Voeg het gehakt toe en roerbak het tot het bruin en rul is. Voeg de tomaten toe en bak ze gedurende 2 minuten mee. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Vlees toe, laat het smelten en schep het erdoor. Voeg de kappertjes toe en laat de vleessaus gedurende 10 minuten pruttelen.
  • 4 Snijd de puntjes van de sluimerwtjes kook ze gedurende 3 minuten in ruim kokend water. Afgieten en schep ze met de tagliatelle door de vleessaus. Voeg naar smaak peper toe.
  • 5 Verdeel de tagliatelle over 4 warme diepe borden en strooi de Parmezaanse kaas erover.

Tagliatelle met pikant rundvlees, sluimerwtjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gewokte citroenkip met sluimerwtjes en bieslook
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Potje van vleesblokjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met een groente- en aardappelstoofschotel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenkalf met frisse groenten en boschampignons
0 min
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept