1 Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.
2 Pel en snipper de knoflook. Hak de rode peper fijn. Snijd de tomaten in stukjes.
3 Verhit de margarine in een wok of braadpan en roerbak de rode peper en knoflook gedurende 1 minuut. Voeg het gehakt toe en roerbak het tot het bruin en rul is. Voeg de tomaten toe en bak ze gedurende 2 minuten mee. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Vlees toe, laat het smelten en schep het erdoor. Voeg de kappertjes toe en laat de vleessaus gedurende 10 minuten pruttelen.
4 Snijd de puntjes van de sluimerwtjes kook ze gedurende 3 minuten in ruim kokend water. Afgieten en schep ze met de tagliatelle door de vleessaus. Voeg naar smaak peper toe.
5 Verdeel de tagliatelle over 4 warme diepe borden en strooi de Parmezaanse kaas erover.
Tagliatelle met pikant rundvlees, sluimerwtjes is een recept van Solo Open Kitchen