Spaghetti Bolognese

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en de look. Snijd de wortel en selder in heel kleine stukjes.
  • 2 Verwarm de margarine in een grote pan, voeg het gehakt toe en bak het los, ca. 4 minuten. Doe vervolgens de groenten erbij en bak kort aan. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Voeg nu de tomatenblokjes, 400 ml water en de Bouillonketeltjes erbij. Laat de saus vervolgens op zacht vuur zo’n 45 minuten pruttelen. Geregeld omroeren.
  • 4 Kook ondertussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • 5 Verdeel de spaghetti over 4 (warme) diepe borden, schep de saus erover en garneer met geschaafde Parmezaanse kaas.

Spaghetti Bolognese is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept