1 Kook de pasta gaar in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
2 Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de paprika's in gelijke kleine stukjes.
3 Schil de knoflook en uien en snijd ze fijn. Snijd de tomaten in stukjes.
4 Verwarm de vloeibare margarine in een wok of pan en bak hierin gedurende ca. 3 minuten de courgette met de paprika. Voeg de knoflook, ui en tomaten toe en bak ca. 10 min. mee.
5 Voeg 200 ml heet water en het Knorr Bouillonketeltje Italiano toe en roer tot het is opgelost. Warm ca. 3 minuten door.
6 Hak de amandelen heel fijn.
7 Meng de amandelen met de groentesaus.
8 Verdeel de pasta over 4 diepe borden en verdeel de groenten- en amandelsaus erover.
Penne Italiano met verse groenten- en amandelsaus is een recept van Solo Open Kitchen