Penne Italiano met verse groenten- en amandelsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta gaar in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  • 2 Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de paprika's in gelijke kleine stukjes.
  • 3 Schil de knoflook en uien en snijd ze fijn. Snijd de tomaten in stukjes.
  • 4 Verwarm de vloeibare margarine in een wok of pan en bak hierin gedurende ca. 3 minuten de courgette met de paprika. Voeg de knoflook, ui en tomaten toe en bak ca. 10 min. mee.
  • 5 Voeg 200 ml heet water en het Knorr Bouillonketeltje Italiano toe en roer tot het is opgelost. Warm ca. 3 minuten door.
  • 6 Hak de amandelen heel fijn.
  • 7 Meng de amandelen met de groentesaus.
  • 8 Verdeel de pasta over 4 diepe borden en verdeel de groenten- en amandelsaus erover.

Penne Italiano met verse groenten- en amandelsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met reuzengarnalen in amandelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met dadel-amandelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in saffraan-amandelsaus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met kiprollade in kerriesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept