Pasta met gerookte zalm, broccoli en bechamelsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de broccoli in kleine roosjes.
  • 2 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 6 min. voor het einde van de kooktijd de broccoliroosjes toe. Kook de gaargekookte pasta en broccoli af.
  • 3 Snijd de zalm in reepjes.
  • 4 Verwarm de saus in een steelpannetje. Rasp de citroenschil erboven. Halveer de citroen en knijp er boven de saus een paar druppels uit (ca. 1 tl). Doorroeren. Snijd de andere helft van de citroen in 4 partjes.
  • 5 Meng de hete pasta met de saus en de reepjes zalm.
  • 6 Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden. Leg er een partje citroen bij.

Pasta met gerookte zalm, broccoli en bechamelsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept