2 Kook de lasagnevellen voor indien vermeld op de verpakking.
3 Schraap de wortels en snijd ze evenals de courgettes in zeer kleine blokjes. Pel en snipper de ui en de look zeer fijn.
4 Verwarm de margarine in een grote koekenpan, voeg het gehakt toe en bak het los, ca. 4 minuten. Voeg er de ui, de look en de groenten bij en roerbak 3 minuten. Giet er de wijn en de passata bij. Voeg al roerende de Bouillonketeltjes toe, kruid met de oregano en peper. Verwarm nog 3 minuten.
5 Breng de melk tegen de kook aan. Voeg 3-4 eetlepels Maïzena Roux al roerende aan de hete melk toe. Kruid met zout en peper.
6 Vet een ovenschotel dun in met vloeibare margarine en giet er dan de helft van de witte saus in. Schik hierop de lasagnevellen en de vleesbereiding in regelmatige lagen om en om.
7 Werk de schotel als laatste af met de rest van de witte saus en strooi er de kaas over.
8 Schuif de schotel voor ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.