Spaghetti Carbonara

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • 2 Bak ondertussen in een koekenpan, de spekblokjes krokant zonder vetstof toe te voegen.
  • 3 Breng de room in een pannetje aan de kook. Roer het Bouillonketeltje erdoor en laat het smelten. Kook nog een minuutje.
  • 4 Breek de eieren in een kom en klop ze los met een vork.
  • 5 Giet de spaghetti af in een vergiet en doe terug in de pan. Voeg het eimengsel, het (hete) room-bouillonmengsel, de spekjes en 3/4 van de Parmezaanse kaas toe en schep door elkaar. Kruid met peper.
  • 6 Schik op 4 (warme) borden en werk deze af met de rest van de Parmezaanse kaas en de peterselie.

Spaghetti Carbonara is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept