Spaghetti Carbonara

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot fijn.
  • 2 Kook ondertussen de pasta.
  • 3 Bak de spekjes krokant.
  • 4 Voeg de sjalot en de geperste look bij de spekjes.
  • 5 Meng in een kom de room, eieren, kaas, knoflook, peper en zout.
  • 6 Klop het mengsel tot een min of meer gladde massa.
  • 7 Giet de pasta af en doe hem terug in de warme pan.
  • 8 Meng de spekjes en het eimengsel onder de pasta.
  • 9 Verwarm de pasta nog een minuutje en serveer.1
  • 0 Werk af met wat versnipperde peterselie of Parmezaanse kaas.

Spaghetti Carbonara is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept