Lasagne (traditioneel)

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 175°.
  • 2 Voor de tomatensaus laat je 50 gr boter smelten, voeg dan het gehakt toe en bak tot het uiteen valt. Voeg de gesnipperde ui en look toe. Voeg de tomaten en tomatenpuree toe.
  • 3 Maak nu de kaassaus en voeg de mosterd en nootmuskaat toe.
  • 4 Begin de laagjes te leggen met een laag spaghettisaus.
  • 5 Nu leg je de platen (zorg dat deze elkaar niet raken!)
  • 6 Leg hierop de kaassaus en dan weer platen.
  • 7 Herhaal vanaf stap 2 tot de gewenste hoeveelheid lasagne.
  • 8 Bij de laatste laag (kaassaus) geen platen leggen, maar veel geraspte kaas.
  • 9 Zet gedurende 40 minuten in de oven.

Lasagne (traditioneel) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuid-Franse uienpizza met salami
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pachamanca uit de Andes in Peru
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gumbo met garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept